JÓTÉKONYSÁG

Az elejétől kezdve gondolkodtam azon, hogy mit lehetne még hozzátenni a hetisüti projekthez, amitől más lesz, mint a többi receptes oldal.
Közben már régóta motoszkált bennem egy gondolat, ami aztán tavaly év végén elhatározássá érett: hogy idén mindenképp szeretnék részt venni valamilyen jótékonysági programban vagy eseményen. A két gondolat végül találkozott, így született meg az ötlet, hogy a hetente elkészített süteményeket adományként eljuttassam olyanokhoz, akik ritkán jutnak hozzá ilyen finomságokhoz. A tervemmel még december végén megkerestem több kerületi szervezetet, intézményt, és végül Csépányi Gabriella segítségével sikerült is megszervezni az együttműködést a Diótörés Alapítvánnyal.
A Diótörés Alapítvány elsősorban olyan hajléktalan fiatalokkal foglalkozik, akik többnyire állami gondozásból kerülnek ki, esetleg alkohol- vagy drogfüggőségben szenvednek. Az alapítvány célja, hogy segítsen ezeknek a fiataloknak talpra állni, az önálló életet elkezdeni, munkát, lakást találni.
Az alapítvány önkéntesei hétről-hétre segítenek abban, hogy a sütik valóban jó helyre kerüljenek. Ezúton is köszönöm nekik az együttműködést!

 

Vélemény, kérdés:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s