RÓLAM

20160523_122111

Tábori Kriszta vagyok, és amikor épp nem sütök, akkor asszisztensként dolgozom egy beszerzésekkel foglalkozó cégnél. Szeretem a munkámat, a kollégáim pedig – a visszajelzések szerint – szeretik, hogy sütök 🙂

Természetesen a férjem is nagyon támogatja a projektemet, hiszen az első kóstolók mindig neki jutnak 🙂

A tervem az, hogy 2017-ben a #hetisüti projekt keretében minden héten más-más süteményt készítek el – az eredeti recepteket testre szabva, gluténmentesítve, lehetőleg cukor nélkül vagy minimális cukortartalommal. Receptek innen-onnan: könyvekből, barátoktól, családi legendáriumból. Részletes leírások képekkel, tapasztalatokkal.
52 hét, 52 süti – és a végére remélhetőleg összeáll egy egész évre való hasznos kis gyűjtemény.

És hogy miért jó ez?

Azon túl, hogy gyakorlom a sütést, kipróbálok régóta halogatott recepteket, és megosztom ezeket másokkal, a hetente elkészülő süteményeket a Diótörés Alapítvány  segítségével hajléktalan emberekhez juttatom el, hogy a családomon és a kollégáimon kívül mások is örülhessenek a finomságoknak 🙂