RÓLAM

20160523_122111

Tábori Kriszta vagyok, és amikor épp nem sütök, akkor asszisztensként dolgozom egy beszerzésekkel foglalkozó cégnél. Szeretem a munkámat, a kollégáim pedig – a visszajelzések szerint – szeretik, hogy sütök 🙂

Természetesen a férjem is nagyon támogatja a projektemet, hiszen az első kóstolók mindig neki jutnak 🙂

#hetisüti projekt 2017-ben indult, amikor minden héten más-más süteményt készítettem el – az eredeti recepteket testre szabva, gluténmentesítve, lehetőleg cukor nélkül vagy minimális cukortartalommal.

Úgy döntöttem, 2018-ban is folytatom ezt a szép sorozatot, hiszen van még mit gyakorolni, és jópár sütemény-ötlet megvalósításra vár.

A továbbiakban szeretnék minél több olyan finomságot is elkészíteni, melyek nem csak gluténmentesek, hanem egészségesek is – hozzáadott cukor nélkül, teljes kiőrlésű lisztekből készülnek, lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaznak; esetleg laktóz-, tej- vagy éppen tojásmentesek is. Így remélhetőleg egyre többen hasznát veszik majd ennek a gyűjteménynek, akik valamilyen okból diétásan, “mentesen” étkeznek, de szeretnék élvezni a hagyományos házi sütemények, vagy éppen a különlegesebb desszertek ízeit.

Receptek innen-onnan: könyvekből, barátoktól, családi legendáriumból. Részletes leírások képekkel, tapasztalatokkal.

Újabb 52 hét – újabb 52 süti!