RÓLAM

Kriszta vagyok, és amikor épp nem sütök, akkor asszisztensként dolgozom egy irodában.

Néhány évvel ezelőtt kiderült, hogy a férjem gluténérzékeny. Ekkor kezdtem el “mentes” süteményeket készíteni, hogy ő se maradjon ki a hétvégi desszertekből, születésnapi tortázásokból. Aztán annyira belejöttem, hogy már szinte minden héten készült valami finomság 🙂 Innen jött a #hetisüti ötlete.

A projekt – és vele a blog – 2017-ben indult egy kihívással, amikor minden héten más-más süteményt készítettem el – az eredeti recepteket testre szabva, gluténmentesítve.

Később úgy döntöttem, folytatom ezt a szép sorozatot, hiszen van még mit gyakorolni, és jópár sütemény-ötlet megvalósításra vár. Időközben elvégeztem egy OKJ-s cukrász tanfolyamot is, ahol nagyon sok hasznos dolgot tanultam. A cél most az, hogy ezeket mind átültessem a gluténmentes sütemények világába 🙂

Receptek innen-onnan: könyvekből, barátoktól, családi legendáriumból. Részletes leírások képekkel, tapasztalatokkal.

Újabb 52 hét – újabb 52 süti!